Aanbouw

Heb je behoefte aan meer ruimte in je woning of bedrijfspand? In bijna alle gevallen is een aanbouw (ook wel uitbouw genoemd) te realiseren. Een aanbouw vergroot niet alleen de leefruimte, maar vergroot ook het comfort en creëert bovendien meerwaarde voor de woning of het bedrijfspand. Een investering die loont dus!

Soorten aanbouw

Er zijn verschillende redenen waardoor behoefte ontstaat aan een aanbouw. Enkele van de meest voorkomende aanbouwen zijn:

  • slaapkamer en of badkamer op de begane grond
  • vergroten gemeenschappelijke ruimte, zoals woonkamer of keuken
  • realiseren van kantoor- of werkruimte aan huis
  • creëren van bergruimte
  • uitbreiden van een bedrijf

Om rekening mee te houden

Het realiseren van een aanbouw is vaak moeilijker dan helemaal een nieuw gebouw neerzetten. Je hebt namelijk te maken met een bestaande situatie waar de aanbouw op moet aansluiten. Niet alleen de stijl, maar ook de wijze waarop reeds gebouwd is, bepalen hoe een aanbouw het beste kan worden toegevoegd. Wel is het verstandig om de aanbouw volgens de moderne bouwstandaarden te realiseren, zodat je profiteert van de ontwikkeling van onder andere de huidige isolatietechnieken.

Imming Bouw realiseert jouw aanbouw

Bij Immingbouw werken we dagelijks met passie en vakmanschap aan kleine en grote projecten voor onze klanten. Wil je een aanbouw aan jouw woning of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op. Wij gaan met je in gesprek om jouw wensen en onze adviezen in te zetten om tot een zo goed mogelijk plan te komen. Vervolgens maken we een realistische calculatie en voeren de klus met veel oog voor detail uit. Door onze kennis en ervaring zal je aanbouw niet alleen snel en volgens begroting worden uitgevoerd, maar zal de aanbouw ook een meerwaarde van je woning of bedrijf zijn die bijna altijd weer terug verdiend wordt.

Aanbouw aan woning

Aanbouw aan woning

Aanbouw aan woning

Aanbouw aan woning

Realisatie aanbouw aan woning
Realisatie aanbouw aan woning (1)
Realisatie aanbouw aan woning
Realisatie aanbouw aan woning (2)
Realisatie aanbouw aan woning
Realisatie aanbouw aan woning (3)
Realisatie aanbouw aan woning
Realisatie aanbouw aan woning (4)
Realisatie aanbouw
Realisatie aanbouw (1)
Realisatie aanbouw
Realisatie aanbouw (2)
Realisatie aanbouw
Realisatie aanbouw (3)
Realisatie aanbouw
Realisatie aanbouw (4)

Vraag stellen of offerte aanvragen?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of opdracht